Competentiemonitor & Leerling Enquête

 

De webversie van de leerling enquête is volledig gratis. U ontvangt de instructies en resultaten van deze gratis versie in uw mailbox. Wanneer u meer wilt doen met de leerling enquêtes, of de tool schoolbreed in wilt zetten, krijgt u toegang tot het backoffice van de Competentiemonitor. 

 

De Competentiemonitor Leerling Enquête geeft uw leraren toegang tot de Competentiemonitor, waar zij hun leerling enquêtes kunnen beheren, geschiedenis kunnen bijhouden, en de resultaten van hun enquêtes vergelijken met die van anderen. Wanneer u naast de leerling enquêtes ook gebruik wilt maken van digitale zelfevaluaties, collega evaluaties en leidinggevende evaluaties, dan is de Competentiemonitor 360-graden wat u zoekt.

Wilt u meer informatie over de Competentiemonitor? Kijk op www.competentie-monitor.nl

 

  Leerling Enquête
Gratis
Competentiemonitor
Leerling Enquête
Competentiemonitor
360-graden
Aantal enquêtes
 Ongelimiteerd Ongelimiteerd Ongelimiteerd
Lesobservaties

x
360-graden enquêtes


x
Rapportage resultaten
enquêtes
Per mail Competentie monitor Competentie monitor
Resultaten vergelijken met elkaar
en met resultaten van collega's
  x x
Digitaal bekwaamheidsdossier
    x

Kosten Kosten Kosten
Maandelijkse kosten per 50 accounts 0 €50 €85
Eenmalige kosten 0 €450 €750

Alle kosten zijn exclusief btw. Wilt u jaarlijks betalen? Dan ontvangt u 1 maand korting op uw factuur! Neem contact op voor meer informatie. 

 

De Competentiemonitor Leerling Enquête en Competentiemonitor 360-graden maken gebruik van standaard competentieprofielen. Wil u voor uw school een competentieprofiel op maat laten inrichten? Kijk op www.competentie-monitor.nl of neem direct contact op.

Start gratis en vrijblijvend uw leerling enquête!

 

De enquête-link ontvangt u in de inbox van uw school e-mailadres. Wanneer al uw leerlingen de enquête hebben afgenomen sluit u via de link in uw e-mail de enquête, en ontvangt u hier vervolgens automatisch de resultaten van de enquête.