Hoe werkt het afnemen van een leerling enquête?

U wilt graag een leerling enquête afnemen in uw klas, maar hoe gaat dit precies in zijn werk?

 

Start de gratis leerling enquête 

1. Start Leerling enquête

Allereerst start u hier een enquête.

Hier vult u uw naam, persoonlijke school e-mail, naam van uw school en uw klas in.

Vervolgens ontvangt u de inlogcode van de enquête en de instructies in uw e-mailbox. De leerlingen kunnen de enquête afnemen op de website www.jouwmening.nu, met de inlogcode die u in uw mail hebt ontvangen

 

2. Neem de leerling enquête af bij uw leerlingen 

Vervolgens gaat u naar de klas die u de leerling enquête wilt laten afnemen.

U schrijft de URL www.jouwmening.nu en de inlogcode op het bord en vraagt uw leerlingen op hun smartphone, tablet, of laptop naar deze pagina te gaan.

De enquête kan maar één keer per browser worden ingevuld. (Enkel in andere browsers of in de incognito modus kan de enquête meerdere keren worden ingevuld).

Wanneer alle leerlingen de enquête hebben ingevuld sluit u de enquête door op de link te klikken die u in uw e-mail heeft ontvangen.

Laat de enquête afnemen op smartphone of tablet 

 

Bekijk de resultaten in de email die u ontvangt na het sluiten van de leerling enquête 

3. Bekijk de resultaten in uw mailbox of in Competentiemonitor

Vervolgens ontvangt u een PDF-uitdraai van uw resultaten in een mailtje naar het door u opgegeven mailadres. Wanneer u vaker gebruik heeft gemaakt van de Leerling Enquête kunt u als extra service ook nog een samenvatting van uw resultaten en een uitnodiging voor het afnemen van de Competentiemonitor Leerling Enquête

Wanneer u al gebruik maakt van de Competentiemonitor Leerling Enquête kunt u na het sluiten van de enquête de resultaten bekijken in de Competentiemonitor. 

 

4. Doe meer met de leerling enquêtes

Wilt u onbeperkt enquêtes kunnen afnemen en ook gebruik maken van de andere functies in de Competentiemonitor, zoals evaluatiegesprekken met collega’s, en het bijhouden van uw persoonlijke dossier? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we persoonlijk contact op met uw school om de voordelen van de Competentiemonitor met hen te bespreken.

Naast het bekijken van uw enquête geschiedenis, kunt u in de Competentiemonitor ook de resultaten van uw enquêtes met elkaar vergelijken, of met de resultaten van andere leraren. Bovendien ziet u hoe u per competentie scoort. 

Wilt u gebruik maken van deze voordelen? Meld uw school dan hier aan!

Doe meer met de leerling enquête met de Competentiemonitor 

 

Start gratis en vrijblijvend uw leerling enquête!

 

De enquête-link ontvangt u in de inbox van uw school e-mailadres. Wanneer al uw leerlingen de enquête hebben afgenomen sluit u via de link in uw e-mail de enquête, en ontvangt u hier vervolgens automatisch de resultaten van de enquête.